bg_header

Over ons.

Proef en beleef de sfeer van Mexico in La Margarita.

La Margarita. Het Mexicaans restaurant van Amsterdam! Al meer dan dertig jaar een begrip. Gevestigd in de Langebrugsteeg nr 6, het bruisend hart van Amsterdam. Tussen het Rokin en de Nes; op loopafstand van het Rembrandtplein en Dam, ontvangen wij u in een levendige en vriendelijke ambiance.

Uw Mexicaanse avond begint natuurlijk met een heerlijke Margarita of Mexicaans bier. Onovertroffen in Amsterdam en omstreken. Vervolgens gaat u genieten van authentieke Mexicaanse gerechten uit het gebied Yucatan in Mexico. Verschillende heerlijke gerechten zoals Fajita's, Taco's, Burrito's, Tournedos ranchero en NiƱos marineros sieren de menukaart. Er is al een maandmenu vanaf 22.50 p.p. .

En dan de afsluiting van uw Mexicaanse avond. Een heerlijk dessert en voor de echte liefhebbers een stevige Mexicaanse koffie (Kahlua, Tequila en slagroom) of een Tequila uit onze prachtige collectie.

Ons restaurant is geschikt voor een diner voor twee, maar ook voor bruiloften, recepties en groepen. Tot maximaal 98 personen kunt a la carte bestellen of, indien u dit wenst, kiezen voor een samengesteld menu.

Ook voor glutenvrij dieet kunt u bij ons terecht. Er staan zeker tien gerechten op de kaart, die glutenvrij zijn. Mocht u een gerecht op de menu kaart zien, dat niet glutenvrij is, dan past de kok het voor u aan.

Reserveer voor een onvergetelijke avond


img_store_2 img_store_5 img_store_4 img_store_6